Battlen aloittaminen

From Elma Wiki
Revision as of 14:03, 9 October 2009 by Jappe2 (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Koko pelin ideana on pelata muita vastaan, tekemällä levelissä mahdollisimman nopea läpiajo etsimällä paras tyyli saavuttaa yhä parempia ja parempia aikoja. Tämän takia tarvitaankin todella paljon leveleitä. Tavallisena päivänä Belmassa on yli 30 battlea, joten kaikki ovat tervetulleita tekemään leveleitä. Kuitenkin tiettyjä sääntöjä on noudatettava.

startballe.exe

Startballe.png

Tällä ohjelmalla voit aloittaa battleja. Jos käynnissä on jo battle, aloitettu battle menee jonoon (pelaaja voi aloittaa maksimissaan yhden battlen kerrallaan). Jos jokin menee vikaan, voit pyytää valvojaa keskeyttämään battlesi, mieluummin ennen kuin se on edes alkanut.

Ennen kuin aloitat battlen

Ole aina varovainen levelin kanssa, jonka aiot aloittaa. Testaa leveliä kunnes olet varma, että kaikki hypyt yms. ovat mahdollisia, ja omenat otettavissa. Varmista, että pistät aloitusobjektin takaisin paikoilleen jos olet liikutellut sitä. Älä myöskään unohda omenia tai killereitä. Varmista, ettei levelissä ole hangeja tai muita osia, joissa on liian kapeita osia.

Valvojat ärsyyntyvät helposti, jos aloitat normaalin battlen Warm Upissa, eli internalissa 1. Yleensä internalien aloittaminen battleina ei ole yleensä suositeltavaa (EOL:ssa vain tietyt henkilöt voivat aloittaa internal battlen)

On monia erilaisia battle-tyyppejä joita voit aloittaa. Yleisin ja suosituin battle-tyyppi on normaali piilotettu battle external levelissä. Älä koskaan aloita battlea vanhassa levelissä. Tämä on tärkein sääntö battlejen aloittamisessa. Pääpointti onkin se, ettei kukaan tiedä leveliä valmiiksi.